De snelheidsmeterspaarpot staat in Altena

snelheidsmeterspaarpot Altena
435 keer bekeken

Vanaf vandaag staat de snelheidsmeterspaarpot in de gemeente Altena. Hij staat aan de Jan Spieringweg in Oudendijk. De opbrengst van de spaarpot is om een goed doel in de buurt te steunen.

Wanneer je je aan de juiste snelheid van 50 km/u houdt wanneer je langs de meter komt, zal er geld in de spaarpot komen. De opbrengst is voor nieuw meubilair voor het buurtcentrum O.V.O. Oudendijk en een speeltoestel voor basisschool Oudendijk.

Initiatief

In de provincie Noord-Brabant werken gemeenten, provincie, politie, Rijkswaterstaat, en ook scholen samen aan de verkeersveiligheid. Ons doel: Brabant gaat voor nul verkeersslachtoffers. De snelheidsmeterspaarpot is een van de initiatieven om de verkeersveiligheid te bevorderen en mensen alert te maken van hun gedrag in het verkeer.

Heeft jouw gemeente ook interesse? Laat het ons weten via de verkeersambtenaar van de gemeente door hem/haar een mail te laten sturen naar brabantgaatvoorNUL@brabant.nl. Bekijk hier de veelgestelde vragen over de snelheidsmeterspaarpot.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen