Brabant gaat voor NUL!

Alle weggebruikers hebben verschillende bestemmingen, maar 1 overeenkomstig doel: veilig thuiskomen. Hier ben je niet alleen zelf verantwoordelijk voor, je bent ook afhankelijk van andere weggebruikers. Want als iedereen zich bewust zou zijn van hun rol in het verkeer, komen we allemaal veilig thuis.

In de Provincie Noord-Brabant willen we dat iedere weggebruiker zich bewust wordt van zijn of haar rol in het verkeer en daarom start de verkeersveiligheidscampagne ‘Brabant gaat voor NUL verkeersslachtoffers. Jouw actie telt.’. De campagne zet jou als burger centraal en vraagt welke acties jij onderneemt om NUL verkeersslachtoffers te realiseren. Onder het motto ‘Jouw actie telt’ word je gemotiveerd om zelf in actie te komen voor een veiligere deelname aan het verkeer.

Op deze site vind je  tips en informatie hoe jij kan bijdragen aan een verkeersveiliger Brabant.  Daarnaast zijn we benieuwd naar jouw acties en kan je zien hoe je je kan aansluiten bij landelijke campagnes zoals Mono en Aan in het donker. Jouw actie telt, want hiermee draag jij een steentje bij aan dat gezamenlijke doel: NUL verkeersslachtoffers in Brabant.

 

 

Actueel

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Actueel","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"212789"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Cookie-instellingen