Snelheidsmeterspaarpot staat t/m 21 december in Alphen

Snelheidsmeterspaarpot Alphen
538 keer bekeken

Momenteel staat de snelheidsmeterspaarpot in de Raadhuisstraat in Alphen. De opbrengst van de spaarpot is om een goed doel in de buurt te steunen.

Voor iedere passerende auto die zich aan de maximum snelheid houdt, gaat er geld in de spaarpot. Hiermee wordt vervolgens een goed doel in de buurt gesteund. De opbrengst van de snelheidsmeterspaarpot zal bij de RK Basisschool Willibrordus gebruikt worden voor verkeersveiligheiddoeleinden.

Initiatief
In de provincie Noord-Brabant werken gemeenten, provincie, politie, Rijkswaterstaat, en ook scholen samen aan de verkeersveiligheid. Ons doel: Brabant gaat voor nul verkeersslachtoffers. De snelheidsmeterspaarpot is een van de initiatieven om de verkeersveiligheid te bevorderen en mensen alert te maken van hun gedrag in het verkeer.

Heeft jouw gemeente ook interesse? Laat het ons weten via de verkeersambtenaar van de gemeente door hem/haar een mail te laten sturen naar brabantgaatvoorNUL@brabant.nl. Bekijk hier de veelgestelde vragen over de snelheidsmeterspaarpot.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen