Tijdelijke actie: profiteer van de subsidie voor de motortraining 'Risico Herkennen'

126 keer bekeken

Motorrijders opgelet! Na het succes van vorig jaar kun je ook dit jaar korting krijgen op de training 'Risico Herkennen' van het KNVM. Of je nu een toerrijder, sporter, zakelijke rijder of een hulpverlener op de motor bent: je kunt je aanmelden.

Tijdens de training leer je de gevaren in het verkeer vroegtijdig te herkennen en te analyseren, zodat je jouw gedrag daarop kan aanpassen. Ook spelen groepsdiscussies met theoretische onderbouwing een grote rol in de cursus. Bovendien ga je zelf in twee praktijkritten ervaren hoe lastig gevaarherkenning in het verkeer soms kan zijn. 

Ondanks dat motorrijders maar een klein percentage van het totale verkeer vormen, hebben motorrijders een groter risico om bij een ongeval ernstig letsel op te lopen of te overlijden in vergelijking met andere verkeersdeelnemers.  

De training kost normaal gesproken 260 euro per persoon. Met de korting is dat nu slechts 50 euro. Er zijn 152 plekken beschikbaar.

Verbeter jij je rijkunsten en ga je goed voorbereid de weg op? Lees meer en meld je aan onder op bijgaande pagina voor training in Etten-Leur of Helmond.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen